Blog/Entrades

Exactament igual que ací en Tavernes.

Ahir es va celebrar a Gandia la primera Gala del Turisme.

Un acte en el qual la consigna era impulsar la idea de fer les coses bé, de mentalizar als agents econòmics que estan relacionats amb el turisme d’implantar criteris de qualitat com a base per al progrés turístic de la ciutat.

Un altre punt important que es va destacar va ser el de descartar fer un turisme “low cost” perquè açò només crea una economia “low cost” i açò no té futur.

Qualitat, qualitat i qualitat.

I tenir les idees clares per a treballar conjuntament l’ajuntament i el sector empresarial cercant la qualitat en els serveis.

En veure açò pensem que és exactament el mateix que fa el govern de Jordi Juan, de Compromís, en Tavernes.

Veiem que en Tavernes no hi ha una política turística definida i clara, i ho hem repetit moltes vegades. No ha servit per res repetir-ho fins a la sacietat.

A Gandia, com veiem cerquen la qualitat i eliminar el turisme “low cost”. Precisament el que es promou ací.

Ací en Tavernes se cerca un turisme “low cost”, un turisme sense la més mínima dosi de qualitat, eixe és el turisme que volen els de Compromís.

Al capdavant de l’àrea de turisme de l’ajuntament està Josep Llàcer que vol disfressar eixe turisme barat, sense qualitat i que no és conforme amb el que les destinacions que progressen estan fent, que és precisament el que es va plasmar en la gala de Gandia, qualitat i fóra “low cost”.

Llàcer diu que Tavernes vol especialitzar-se en un turisme de festivals.

Eixe és el futur del turisme de Tavernes? Tres dies de l’Iboga i tres dies del Festivern?

Apanyats estem amb polítics amb eixes idees. Llàcer va ser capaç de redactar un informe en el qual volia fer-nos veure que un ruc vola. Un informe sobre l’impacte econòmic del Festivern tan ridícul i mancat de la més mínima coherència i base científica que és digne de figurar amb tots els honors en el Llibre Gros de Petete en lloc destacat.

Un Festivern on enguany ha sigut un caos, una falta de previsió total, una descoordinació, i unes acampades massives sense possibilitat de tenir uns accessos ràpids en cas d’urgència o necessitat, uns desaprofitaments i brossa mesurats en tones sense la deguda separació per al posterior reciclatge. Es va necessitar més d’una setmana de neteja, amb gran quantitat d’hores extres.

Es va obtenir la Q de qualitat per a les platges, però es va quedar ahí. Veiem que a Gandia es van lliurar reconeixements a empreses turístiques per la seua qualitat, perquè a més de la professionalitat dels empresaris turístics des de l’ajuntament es va encoratjar i impulsar eixa filosofia de la qualitat. Exactament igual que ací en Tavernes.

Eixa gala és una mostra que es pot i s’ha de treballar conjuntament entre l’ajuntament i els professionals del sector, exactament igual que ací en Tavernes.

Les infraestructures cal cuidar-les. El col·lector de la platja, tan necessari, encara no té ni projecte. Jordi Juan ja porta sis anys d’alcalde i no té encara el projecte. Els de Compromís estan acostumats a tirar les culpes de les coses als anteriors, però en este cas resulta que Jordi ja és l’anterior, ja està en la seua segona legislatura, i no té ni el projecte del col·lector.

Es descuida la neteja dels accessos i els aparcaments.

Com veiem en les destinacions turístiques que aposten pel futur cerquen la qualitat i deixen de costat el turisme barat. Exactament igual que ací en Tavernes.

 

Anuncios

Opina

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s